Windows 10 (op)nieuw installeren

Schone Installatie Van Windows 10 Op Je Laptop Of Desktop

Op vrijwel alle nieuwe computers is Windows standaard voor geïnstalleerd, zodat je er direct mee aan de slag kunt. In begin is de computer nog vrij van problemen, maar gedurende het gebruik van je PC/Laptop raakt deze langzaam maar zeker vervuild waardoor deze traag wordt, fouten gaat vertonen en of zelfs vastloopt.
Maar ook een nieuwe PC/Laptop kan je sneller maken door een schone installatie;
De pc’s van tegenwoordig staan boordevol nutteloze software. Al deze vaak verborgen ‘bloatware’ kan de prestaties van uw gehele systeem behoorlijk beïnvloeden. De software is namelijk voortdurend actief op de achtergrond, gebruikt veel RAM-geheugen en CPU-bronnen, en leidt uw aandacht af met vervelende advertenties en meldingen.

Belangrijk! Voordat je hieraan begint moet je er terdege van bewust zijn dat door een schone installatie uit te voeren je alles van je harde schijf permanent verwijderd! Dus zorg ervoor dat je eventuele bestanden, foto’s, video’s en licentiecodes van software op een ander opslagmedium, zoals een USB stick of externe harde schijf hebt opgeslagen! Een schone installatie is dus GEEN Windows herstel!

Wat hebben we hiervoor nodig?

Alle (voorzorg)maatregelen genomen? Dan gaan we aan “de slag”

Maak een Windows installatie USB

Als de USB gereed is doe deze in een lege USB poort van de PC / Laptop en start op vanaf USB. Indie je niet (meer) weet hoe dit moet klik dan hier.

 

 

 

 

 

error: Inhoud is beveiligd !!