Comptia promoot ict-functies via gratis online-cursus

Brancheorganisatie Comptia maakt zijn online-cursus over de grondbeginselen van ict gratis beschikbaar. De zogeheten Comptia IT Fundamentals (ITF+)-leergang geeft deelnemers inzicht in hun aanleg voor technologie en of een carrière in technologie voor hen is weggelegd.

In deze onzekere tijd van de Covid-19-pandemie brengen miljoenen mensen in de komende weken veel tijd thuis door. Comptia stelt dat deze tijd goed is te besteden door bijvoorbeeld nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Voor personen die interesse hebben in een ict-baan, stelt de brancheorganisatie zijn online-cursus over de grondbeginselen van ict gratis beschikbaar (Comptia ITF +).

Iedereen met een interesse in ict kan een online-trainingslicentie voor dertig dagen aanvragen voor CertMaster Learn. Dat is de e-learning-tool van Comptia waarbij de gebruikers een interactief en gepersonaliseerd leertraject aangeboden krijgen. Het voorbereidende certificaat is bedoeld voor studenten, werklozen en werknemer die een carrièrewisseling naar de techsector willen maken.

Comptia

De Computing Technology Industry Association (Comptia) is een wereldwijde branchevereniging voor de ict-industrie. De organisatie is actief sinds 1982 en wil de it-wereld als geheel verder helpen. In de zomer van 2019 is een Benelux-groep gehouden en in het najaar werd de eerste meeting voor deze regio gehouden.

Bron

Home

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Inhoud is beveiligd !!